Europas effektivaste lösningar för utfodring av boskap.

Lantbrukare i Sverige använder sig av Hustlers utfodringsutrustning, eftersom utfodring med runda eller fyrkantiga balar med ensilage, hö eller halm aldrig har gått snabbare eller varit enklare utan att du behöver knäcka ryggen.  Hustler bygger de smidigaste utfodringssystemen på marknaden vilka också råkar vara de mest mångsidiga och effektiva när det gäller både tid och utfodring.

Varför? Så att du utan ansträngning kan få mer gjort varje dag.

Handsfree patenterat Snaplox-system

Du förtjänar ett snabbare och enklare sätt.
Snaplox handsfree lastningssystem som ansluter/kopplar ifrån, möjliggör frontlastar-montering som standard utan behov av manuellt rep, hydraulik och elektriska funktioner. Enkel användning med lågt underhållsbehov sparar tid och du slipper krångel.

 

Världens robustaste Unrolla balmatare.

Unrollas robustaste kedjor, stänger, chassi och buffertbalkar kompletterar de andra funktionerna med främre och bakre matning, automatiskt anslutningssystem och mycket mer som gör Unrolla till den robustaste, enklaste och mest mångsidiga lösningen för matning med rund kedja på marknaden idag. Allt backas upp med vår garanti på 4 år.

 

DSC07352

Om Hustler Equipment

Hustler Equipment är ett familjeägt företag baserat i Nya Zeeland och har utformat och byggt jordbruksutrustning sedan 1961. Vår utrustning säljs nu praktiskt taget överallt i världen!

Vi lyssnar, vi iakttar och vi utmanar status quo för att utveckla produkter som tillgodoser jordbrukets ökande behov. Branschledande teknik säkerställer mycket noggranna tillverkningsstandarder.

Alla nya Hustler-produkter genomgår ett mödosamt testprogram. Om de överlever det står vi bakom dem med vår garanti på två år och vårt globala återförsäljarnätverk.

Vårt produktsortiment

Monterade kedjelösa balmatare

 

 

 

CHAINLESS LX104 shadows RGB web

Kedjelös monterad processor av fyrkantiga och runda balar matar varje typ av fyrkantiga och runda balar och klarar fler typer av balar än någon annan balmatare samt minimerar matningsavfall. 

Nyckelfunktioner

 1. Ny böjd plattform: Polyetylenplattformen, som är marknadstestad för de klibbigaste alfalfa-balarna, är hal och den nya formen hjälper till att bryta isär flingor bättre.
 2.  Förlängning som tillval: Plattformsförlängning som tillval finns för 8 långa fyrkantiga balar.
 3. Snaplox automatiskt anslutnings/frånkopplings-låssystem: handsfree och den har inget rep att ta tag i för att koppla ifrån matningsvaggan från buffertbalken. Sänk bara plattformen och kör iväg.
 4. Starkast drivsystem: Det nya Drive Dog-systemet använder två kraftfulla lager istället för bussningar, vilka håller längre och ger ökad styvhet.
 5.  Panel i ny stil med fällbara torkare: För enkel rengöring. Avlägsna enkelt fastklämd nät- eller bindgarnslindning.
 6. Har byggts mer robust: Den nya modellen har testats för att hantera balar på 1250 kg utan problem.
 7. Beprövad rotorkonstruktion: Samma nya helixtrummor och Hypaflo torkarpanel med beprövad kvalitet på mer än 110 olika baltyper.
 8. Buktade dragfästen: Ger dig mer flexibilitet, byt ut dem mot kompaktlastarfästen för flexibilitet med frontmonterad lastare, räckvidd och visibilitet.
 9. Sluten tillvalskammare: Bakre staket som tillval minskar risken för att hö ramlar ut.

Monterade Unrolla balmatare

 

 

 

Unrolla LX105 shadows RGB Features 1

 

Om du söker efter den enklaste och snabbaste rundbalsmataren med en enda traktor är Hustlers Unrolla-utbud av balmatare av kedjetyp den perfekta lösningen. 

Nyckelfunktioner

 1. Dubbelsidig matning: Mata ut balar till vänster eller höger med exakt kontroll över matningshastigheten.
 2. Låga underhållslager: Beprövade, smörjbara, självjusterande lager med skräpsköldar som håller längre än alla typer av bussningssystem.
 3. Robustaste kedjan: Zinköverdragen 12 000 lb-kedjor med kraftfulla cylindrar och stift gör vårt kedjedrivsystem nästan två gånger så starkt som andra.
 4. Balkammare:  Den är brantare och djupare för att mata ut en större variation av balar och förhindrar att de rullar ut i brant terräng. Ökad främre och bakre kammarhölje minskar risken att foder faller ut.
 5. Golv: Helt innesluten golvkonstruktion som går över drivaxlarna och skyddar dem från inlindning och eliminerar förlust genom att förhindra att fodret faller ut.
 6. Täckta drivaxlar: Höljena håller lagren rena och säkerställer längre livslängd på lagren och minskar därför underhåll och avbrott.
 7. Tänder: Våra unika, extra starka 5 cm hajtänder är utformade för att förhindra att fodret dras under mataren genom att släppa det i exakt rätt ögonblick.
 8. Anslut endera änden:  Koppla eller lasta balen från endera änden av vaggan medan operatören kan byta riktning på balen som rullas ut utan att lasta av balen.
 9. Snaplox automatiska låsningssystem: Det smarta automatiska Snaplox-låsningssystemet sparar tid och krångel genom att man kan öppna traktorns bakre fönster och fästa ett rep för att koppla ur vaggan. 

Monterad Hurricane-balmatare & bäddare

 

 

 

 

 

 

 

 

Unrolla LX105 shadows RGB Features Recovered 3

Unik 2-i-1 Hurricane är den enda maskinen med vilken man kan utfodra och sprida ut båda runda och fyrkantiga balar! Den patenterade 100 % hydraulikdrivna konstruktionen är varsam med både utfodrings- och bäddningshalm och minskar utfodringsavfall och blockering och maximerar bäddningslivslängden och minimerar damm och projektiler och kan manövreras på teleskoplastare, lastare och traktorer med 3-punktskoppling. 

Nyckelfunktioner

 1. Högre spridarflöde: För mer mångsidig spridning och lägre operativ tyngdpunkt för ökad säkerhet, möjliggör bredare användning när man sitter på traktorn.
 2. Plattform som tillval för fyrkantiga balar: Maskinens konstruktion är medvetet modulär för att kunna anpassas till alla typer av behov. Om du behöver distribuera fyrkantiga balar finns det en plattform. Den är lätt att ta av och du kan växla från distribution av runda balar till fyrkantiga balar på bara några minuter.
 3. Kopplingssystem: Låg hastighetsdrivkoppling minskar vibrationer och underhållsbehov.
 4. Lågt stoftutsläpp och säker konstruktion:  Tack vare konstruktionen med spridarpaddlar sprider Hurricane halmen upp till 7-11 meter (23-36 feet) utan hackning, vilket minskar risken för inandning av damm som kan utgöra ett allvarligt hot mot dina boskap och skapar onödig oreda i din lada. Denna funktion ger också din halm längre livslängd och sparar effektivt tid och pengar. Den justerbara slagkonstruktionen är säkrare för boskap när man bäddar i hagar där djur befinner sig.
 5. Verktygslös växling mellan utfodring och bäddning: Unik vikbar spridare möjliggör växling mellan utfodring och spridning på mindre än 10 sekunder utan några verktyg.
 6. Snaplox flytande system med automatisk koppling/frånkoppling: Drivs handsfree och det finns inget rep att rycka i för att koppla ifrån utfodrings-/bäddningsvaggan från buffertbalken.
 7. Kompakt konstruktion: Kompakt konstruktion möjliggör användning i mindre lador och begränsade utrymmen.
 8. Bältessystem: Innovativt nytt bältesdrivsystem, ger högre vridmomentleverans, förbättrad spridningsförmåga och minskar spikbelastningar på drivsystem, vilket resulterar i längre livslängd och mindre underhållsbehov.

Softhands balhanterare

 

 

 

 

 

LX200 RGB features Clearcut

 

 

 

Hustler Softhands® som är testad på fältet för att hantera balar över två ton är favoritvalet. Med de större, längre händerna kan du flytta dubbelt så många balar på halva den tid det tar med mindre modeller.

Nyckelfunktioner

 1. Stora 38mm-stift: De största i branschen, med förstärkta pivoter och smörjbara, utbytbara bussningar.
 2. Equaliserstång: Fabriksmonterad Equaliser® som standard som ser till att händerna rör sig simultant för precisionsstyrning av balar och säkerhet för operatören.
 3. Större händer: De största händerna på marknaden gör det möjligt för operatören att klämma fast två balar samtidigt och minska tiden det tar att lasta av/lasta lastbilar. Hanterar också upp till 2 ton.
 4. Ny konturerad form: Integrerade, konturerade nudge-stänger eliminerar eventuell sönderrivning eller uppfläkning av balar och ger balen bättre stöd när man kör i ojämn terräng.
 5. Kraftfull konstruktion: LX200 är den robustaste balhanteraren på marknaden, och har prövats om och om igen hos de största leverantörerna.
 6. Slimmade händer: Den slimmade handkonstruktionen minskar risken för skada på närliggande balar och gör det möjligt att stapla balarna tätare.
 7. Jämnt klämtryck: Den konturerade konstruktionen ger ett jämnt klämtryck på balen och eliminerar tryckpunkter och översträckta omslag.
 8. Justerbara händer med tre positioner: Handkonstruktionen i tre positioner som är lätt att justera gör det möjligt för LX200 att få perfekt grepp om både runda och fyrkantiga balar och operatörer kan justera positionen för olika balstorlekar.

Kombi-CM-utfodringsvagnar

 

 

 

 

 

 

COMBI Features 116

Kombiutfodringssortimentet kan mata alla typer, former och storlekar på balar inklusive halm, hö och balat ensilage, finhackat ensilage, majsensilage, rotfrukter och praktiskt taget alla typer av utfodring som finns tillgängligt. Den unika hisskonstruktionen matar ut på maskinens sida och gör det möjligt att utfodra i tråg, matningsdynor, sängar eller öppen betesmark utan spill. 

Nyckelfunktioner:

 1. Joystickstyrning: Levereras som standard med full kontroll över varje golv för större mångsidighet när man utfodrar med balar eller hackat foder.
 2. Mångsidighet: Pålitlig utfodring av alla typer, former och storlekar utan att blockeras eller täppas till.
 3. Minskat underhåll: Växellåda driver tvärgolvet och det bakre golvet och minskar underhållsbehov och avbrott och ger mer kraft att skifta ännu tyngre laster.
 4. Elevatorkonstruktion: Foderblockshiss-konstruktionen levereras nu som standardutrustning för att eliminera att fodret faller mellan tvärgolvet och elevatorn.
 5. Massiv minskning: Massiv minskning av mekanismer och komponenter och introduktionen av lager för att ersätta bussningar, kan minska dina dagliga uppstartstider.
 6. Manövrerbarhet: Den kompakta konstruktionen och förbättrade dragstången förbättrar manövrerbarheten och gör livet enklare för operatörer på smala vägar och portar.
 7. Markfrigång: Branschledande markfrigång.
 8. Redo att skala: Hustlers nya Feedlink Bluetooth skalningssystem möjliggör mer kontroll över placering och utfodringshantering.
 9. Robust: De robustaste kedjorna och stängerna på marknaden, vi har övergått till 12 000 lb rullkedjor på alla golv istället, för förbättrad pålitlighet och mindre underhåll.

Betesmarkmonterade bomsprutor

 

 

Sprayer clearcut with features1

Med branschens bästa garanti, unika agitation och förstklassiga mixning, den robustaste konstruktionen på marknaden, användarvänliga lågprofiltankar, installation och utbildning – med en Hustler-bomsprejare har du allt det du behöver.

Nyckelfunktioner

 1. MixMax agitationssystem: MixMax™ agitationssystem gör att du slipper randiga hagar. Hustler har använt den senaste CAD-flödessimuleringstekniken för att skapa den perfekta vätskemixen i hela tanken utan döda vinklar.
 2. VIZIGAUGE™: Vår unika ViziGauge är synlig från 120 grader så antingen du är i traktorsätet eller på marken kan du enkelt se din tanknivå och hur mycket vätska du har kvar.
 3. CoupleUp påfyllningssystem: Påfyllningen går på ett ögonblick! Fyll på som vanligt via locket eller med vårt unika CoupleUp™ 2” tankpåfyllningssystem.
 4. Större pumpar: En pump som är större än vanligt, för att se till att din sprejare är framtidssäkrad. Som standard med 110l/min Comet diafragmapumpar för längre serviceintervaller och möjlighet att hantera flytande gödningsmedel. Vätskan är endast i kontakt med delar av antingen plast- eller rostfritt stål som eliminerar risken för korrosion.
 5. Inbyggd skidplate: En robust inbyggd SkidPlate™ skyddar de vitala delarna – inklusive pump, tank, filter och avlopp – från skada om du skulle missbedöma en kulle eller grop.
 6. Djup sump: Du kan spreja i brant terräng utan att suga in luft eller missa ställen och du kommer att tömma hela tanken även när du kör i den allra brantaste terrängen.

Vad våra kunder säger

Combi CM136

“Allt vi köpt från Hustler är välbyggt och enkelt och vi behöver inte byta ut det på länge”

Adam Atkinson, South Devon (Storbritannien) – Combi CM136

Kedjelös TX205

“Vi köpte den för att spara tid. Men i det stora hela har den förbättrat hästarnas livsvalitet.”

Scott Simmons, Ontario (Kanada), kedjelös X2400

Kedjelös TX205

“Denna bryter i själva verket isär balen och lägger i stort sett tillbaka den som den hö-sträng den var innan den balades”

James Doran, Flemingsburg, Kentucky (USA) – Kedjelös TX205

Unrolla SL360X/LX105

“Den bästa funktionen på Hustler är tidsbesparingen”

David George, Armagh (Nordirland) – Unrolla SL360X/LX105

Unrolla SL360X/LX105

“Vi väljer Hustler Balmatare därför att då golvet i balvaggan är innesluten kan man mata med majs betydligt lättare och utan svinn. Vi älskade Hustler direkt”

Marike Ostebuhr, Strackholt (Tyskland) – Unrolla SL360X/LX105

Fältkonsulter

För de bästa råden när det gäller att hitta Hustler-produkten som är rätt för dig kan du rådfråga en av våra fältkonsulter.

100 % nöjda kunder

Vi är så säkra på våra produkter att vi garanterar 100 % nöjdhet – det är vårt åtagande till dig, vi vill se dig lyckas.

Därför ger vi 2 års full garanti på alla Hustler-produkter. 

Utfodringsguide för fritt strövande boskap

Få ditt exemplar av mer än 30 000 timmar av forskning som jämför alla system för utfodringsbalar för boskap. In den hittar du hela jämförelsen av hur varje system presterar vad gäller de 23 problem lantbrukare står inför.

Några frågor?

Ange dina uppgifter för att hitta din närmaste ackrediterade Hustler-återförsäljare eller kontakta oss om du behöver mer information om våra produkter. Vårt vänliga team är alltid redo att hjälpa till!

Newsletter Signup

Get Out There, in Hustler Country episodes and the latest news